معاونت فرهنگی
معاون ادار ی و مالی
محمدتقی طغرائی
دکترا رشته کارآفرینی
اداره و نظارت بر حسن اجرای کلیه امور اداری، مالی دانشگاه، مطابق با مقررات و آئین نامه های مربوط؛ رسیدگی به اهداف اجرایی دانشگاه و هدایت و نظارت بر چگونگی گردش کارها و روش های کاری مورد عمل در واحدهای مختلف به منظور ایجاد هماهنگی بین فعالیت های مربوط به واحدهای مختلف در راستای تحقق اهداف اجرایی مؤسسه.
معاونت اداري و مالي:
انتصاب مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه
آقاي سيد احمد مومني دانشگاه به عنوان مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه هنر اصفهان منصوب گرديد.
با توجه به اتمام مهلت قانوني سرپرست امور اداري و پشتيباني دانشگاه، طي حكمي كه از سوي آقاي دكتر مصطفي كياني، رئيس دانشگاه هنر اصفهان صادر گرديد آقاي سيد احمد مومني به عنوان مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه، منصوب گرديد.
همچنين آقاي دكتر كياني، طي حكم ديگري، آقاي محمد مهدي ابوطالبي را به سرپرستي اداره كارگزيني دانشگاه منصوب و عضويت ايشان در هيأت اجرايي منابع انساني دانشگاه را ابلاغ نمود.
تاریخ:
1397/03/21
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

معاونت اداري و مالي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، چهاراه خاقاني، دانشگاه هنر اصفهان، معاونت اداري و مالي
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا