۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از مقام استاد و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه هنر اصفهان
مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از مقام استاد با حضور اعضای هیأت علمی در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.
در آستانه دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت روز معلم و مقام استاد، مراسمی با حضور اعضای هیأت علمی، آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری رئیس دانشگاه هنر اصفهان، حجت‌الاسلام ابطحی مسوول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، معاونین و روسای دانشکده ها و جمعی از مسئولین دانشگاه در دانشکده حفاظت و مرمت دانشگاه برگزار شد.
آقای دکتر خواجه احمدعطاری در این مراسم طی سخنان کوتاهی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، روز معلم را به تمامی استادان و اعضای هیئت علمی تبریک گفتند.
در ادامه این مراسم خانم دکتر مهرناز آزادی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، 12 اردیبهشت، روز معلم را به استادان دانشگاه تبریک گفت و ضمن قرائت پیام تبریک معاون محترم آموزشی وزارت عتف به مناسبت دهه سرآمد آموزش و اعلام عناوین روزشمار دهه سرآمد آموزش به تشریح روند انتخاب و معرفی سرآمدان آموزشی پرداخت.
در پایان مراسم، از سرآمدان آموزشی، از اعضای هیات علمی که در سال گذشته به استادی ارتقا مرتبه داشته اند و اعضای هیات علمی که در روند برگزاری آزمون‌ها به عنوان ناظر در دانشکده با حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی همکاری داشتند تقدیر بعمل آمد.

تاریخ:
1403/02/12
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ساختمان مركزي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، روبروي خیابان خاقاني، دانشگاه هنر اصفهان
تلفن: 03136248089 - 03136249836 - 03136249840 - 03136269972 - فاکس: 03136249841
info@aui.ac.ir
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا