۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
پیام معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اصفهان، به مناسبت روز معلم و گرامیداشت مقام استاد
خانم دکتر مهرناز آزادی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اصفهان، طی پیامی روز معلم و گرامیداشت مقام استاد را به استادان دانشگاه هنر اصفهان تبریک گفت.

در پیام خانم دکتر آزادی آمده است:

به نام خدای علیم و حکیم

روز معلم بر ستارگان فروزان آسمان آموزش، تولید و مردمی سازی دانش و پژوهش، حکمت و معرفت، اخلاق و فضیلت، فن و هنر، و دانایی و زیبایی گرامی و پر برکت باد.
از سوی خود و همکاران معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این روز ارجمند را به استادان، مدرسان، هنر آموزان، و فن آموزان دلسوز و کاردان و پرورش دهندگان نسلهای فرهیخته و متعهد تبریک عرض می کنم.
امید که این تلاشها در آینده ای نه چندان دور چنان پویایی و درخششی در عرصه دانش و اندیشه ایران اسلامی پدید آورد که میهن عزیزمان را سرآمد و پیشاهنگ فرزانگی و فرهنگ در جهان معاصر و آینده سازد.

مهرناز آزادی
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اصفهان
تاریخ:
1403/02/11
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ساختمان مركزي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، روبروي خیابان خاقاني، دانشگاه هنر اصفهان
تلفن: 03136248089 - 03136249836 - 03136249840 - 03136269972 - فاکس: 03136249841
info@aui.ac.ir
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا