دانشگاه هنر اصفهان
امور فرهنگي:
مراسم بزرگداشت مقام معمار
همزمان با روز سوم ارديبهشت ماه سال جاري و روز شيخ بهايي مراسم بزرگداشت مقام معمار از سوي انجمن علمي معماري دانشگاه هنر اصفهان با همكاري مركز اصفهان شناسي و خانه ملل سازمان فرهنگي تفريحي شهرداري اصفهان برگزار مي شود .
سخنران و مهمان ويژه برنامه پروفسور محمد منصور فلامكي در اين مراسم با محوريت نقش شالوده هاي تدويني در آفرينش فضاهاي معماري در جمع دانشجويان ، اساتيد و چهره هاي سرشناس در حوزه هاي مختلف سخنراني خواهند كرد . نمايشگاهي از آثار كروكي ،عكاسي و طراحي معماري دانشجويان مقاطع مختلف رشته ي معماري و همچنين تكريم پيشكسوتان معماري سنتي اصفهان و تقدير از برندگان مسابقات عكاسي و كروكي با اهداي جوايز از ديگر برنامه هاي اين مراسم خواهد بود .
براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09183627821 (آقاي هاشمي پور ، دبير انجمن علمي معماري ) تماس حاصل فرماييد .

تاریخ:
1396/02/02
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.